adtech

17 Ekim 2010 Pazar

Git Allah Aşkına

 Git Allah Aşkına,
Ne biçim bi kitaptı, neydi bu??
Acaip çekici bi kapak, extra bi iç kapak (o  da ayrı bi güzel) veeee berbat bi anlatım, bi dolu basım hatası, karışan isimler, sürekli atlayan olaylar; nihayetinde kandırılan okurlar...Tüm okuyanlara geçmiş olsun :))
 Ya inatla ve ısrarla bitirmek istedim, belki sonu etkileyicidir; belki ben boş kafalının biriyim ve olayın derinini göremiyorumdur,olurya yakalar "büyük insan" mertebesine erişirim diye..
ama anlaşıldı ki;
( şıklardan seçiniz)
A. ben boş kafalı bi cahilim ve çok etkileyici ve edebi bi romanı kaz kafam almıyor.
B. Bu kitap şişirile şişirile satılmış; benim gibi aklı ve ufku çok dar olmasada kocaman olmayan yani NORMAL olan biri için bile feci şekilde boğucu ve hatta öldürücü bir hal almış.
Tüm bunlardan mütevellit ben, kendim, naçizane huzurlarınızdan -izninizle çekilip- küçük aklımla, küçük aklıma uygun basit ktaplarla dolu dünyama gidiyorum.
Not: Sizi de beklerim {Zira küçük ama keyiflidir:)))}

2 yorum:

casminella dedi ki...

Eyvahhh, bu kitaptan bende de var, ama başlayamadım daha.

Zaten kitapların basılma hikayelerini hepimiz aşağı yukarı biliyoruz. Eğer medyada görünen biri isen veya medyada eşin, baban, başka yakın akraban varsa o zaman kitabın basılır, sık sık medyaya çıkar bol bol tanıtım yaparsın. Kimi kimsesi olmayan nice yazarlar da kitap bastırmak ve bastırılan kitabını tanıtmak için kendi kendine debelenip durur. Kurallar böyle.

Çalışkan Arı dedi ki...

Vallaha Casminellam; senin kafa benimkinden büyük olabilir, yani zevk alabilirsin ben sana mani olmak istemem :)))