adtech

7 Ocak 2010 Perşembe

BOLEYNLER, İNGİLİZLER


BOLEYN KIZI (Philippa GREGORY, Artemis Yayınları)
"kraliyet,İngiliz asilsazadeliği,avrupalılık " deyimlerini birkez daha düşündürüp,sizi allak bullak ederek,tüm bunlara popüler kültür sayesinde  yaratılan sempatinizi sorgulatan harika bi kitap.Her bölüm bi solukta bitiyor ve yerine merakla okunan bir yenisi geliyor.Üstelik kitap biterken aynı açlığı bi sonraki kitap için hisssediyorsunuz.



KRALİÇENİN SOYTARISI(Philippa GREGORY, Artemis Yayınları)

SADAKAT...

Kitap bunu anlatıyor ve garip ama bir kadın iki düşmana da sadık olabiliyor!(Bu garip çelişki çok etkileyici)Kitap Boleyn kızının etkisine girenlerin beklentisini karşılamıyor ama bambaşka bi anlatımla yazarın etkisini artırıyor.Ayrıca kesinlikle Bakirenin Aşığını merak etmenizi sağlıyor.Seri kitapları için en önemli kriter de bu değil mi zaten?


BAKİRENİN AŞIĞI(Philippa GREGORY, Artemis Yayınları)

Seriye devam edip çoook büyük bi merak ve iştahla aldığım ama İngiltereden ve saray oyunlarından çok sıkıldığım bi kitap.Kişiler bi süre sonra öyle fazla sayıya ulaştı,ünvanlar öyle karıştı ki artık Boleyn serisine nokta koydum.Ama yine de Dudley ve Elizabeth'in aşk ilişkisi(belki de çıkmazı) kitabı çekilir hale getirip okutuyor.
  Tarih sevenler ve İngilizlere gıcık olanlar seriye devam edebilirler,ama dedim ya ben noktayı koydum.
 

 Bu kitaplar da serinin devamı, kitapyurdu hem kitap fiyatı(her ikisi de 24 yerine 16,80 tl), gönderi hızı,  gönderi de kolileme  kalitesi, güvenlik, hem de kargo ücreti (sanırım 3 tl) açısından oldukça iyi bi site.
Tavsiye ederim ki kırtasiyeye 7 tl fazla vereceğinize buradan alın, üstelik toplu alıp 2-3 taksitle de ödeyebiliyorsunuz kitpları.
Keyifli okumalar dilerim...

1 yorum:

hayatımınherrengi dedi ki...

Bu seriyi okumadım ama Tudros'tan ve 16.yy İngiliz filmlerinden sonra okuma isteğim de kaçtı, eee farklı bir şey istiyor bünye artık (: