ama ben çok beğendim fırın sebzeleri
Kabak sevmem ama beğendim
brokoliye bayılırım ama bu süper ötesi geldi
E karnıbahar da sadece bokoliyle çekilir diyordum, bunu da çok tuttum
O zaman ben bari bunu size anlaytayım dedim
Brokoli ve karnıbaharın çiçekli kısımlarını koparn
Havuç ve kabağı ince ince doğrayın
Çok az ya + pulbiber + tuz ile karıştırın
fırını 220 derece ısıtın
Önce kabak + havucu 10 dk pişirin
peşinden brokoli + karnıbaharı da tepsiye yayın 10 dk daha pişirin.
Afiyet şeker, sağlık-sıhhat olsun inşallah.
Kabak sevmeyip de
faydasını ve yemesinin sünnet olduğunu bilenler için
kabak yemenin diğer yolları da çok yakında geliyor :)))
***
2 yorum:
Ellerine sağlık canım,tam övülecek bir reçete bana göre:)bu mevsim böyle yemeliyiz kışın aldığımız kilolar nasıl gidecek:)
Sağlıklı mutlu haftalar dilerim...
haklısın, kabak, salatalık marul, ha babam ot :)))
Yorum Gönder